HAKEMINEN

HAKEMINEN

Varhaisiän musiikinopetukseen (muskarit) ja instrumenttiopetukseen voit hakea ympäri vuoden. Vapaana olevat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Hakeminen tapahtuu tämän sivun sähköisellä lomakkeella. Muskareiden vapaita paikkoja kannattaa kysyä syyskuun ja tammikuun jälkeen opettajalta puhelimitse tai sähköpostilla.

Etämuskareihin (muskarivideot) ei tarvitse hakea. Voit ostaa etämuskaripaketin suoraan verkkokaupasta.

Laulu ja soitto:

Saatuamme hakemuksen teihin tullaan ottamaan yhteyttä. Kun opettajan kanssa on sovittu tunneista, käy maksamassa tuntisi verkkokaupassamme kohdassa Maksaminen. Vie kuitti (myös sähköinen käy) opettajallesi ensimmäiselle tunnille.

Muskarit klo 16 jälkeen (Lutakko):

Hakemuksenne jälkeen opettaja tulee ottamaan teihin yhteyttä. Kun paikka on varmisettu, käy maksamassa lukukausimaksu verkkokaupassamme kohdassa Maksaminen. Vie kuitti (myös sähköinen käy) opettajallesi ensimmäiselle tunnille. Maksu tulee olla suoritettu ennen muskarin alkamista. Kysy vapaita paikkoja syyskuun ja tammikuun jälkeen suoraan opettajalta. Yhteystiedot löytyy yhteystiedot sivulta.

Päiväkotimuskarit päiväkodin aikana (Tähtipäiväkodit):

Hakemuksenne jälkeen opettaja tulee ottamaan teihin yhteyttä. Kun paikka on varmisettu, käy maksamassa lukukausimaksu verkkokaupassamme kohdassa Maksaminen. Muskariryhmä muodostetaan lukukausimaksun suorittaneista (Varmista, että maksua tehdessäsi osallistujan nimi on oikein). Kysy vapaita paikkoja syyskuun ja tammikuun jälkeen suoraan opettajalta. Yhteystiedot löytyy yhteystiedot sivulta.

 


Yleistä:

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sähköinen ilmoittautuminen on sitova.

Saatuamme lomakkeen, opettaja ottaa sinuun yhteyttä viimeistään ennen lukuvuoden alkua elokuussa tai jos ilmoittaudut keskellä lukuvuotta niin mahdollisimman pian. Instrumenttiopetus riippuu hakijamääristä ja näin ollen emme voi taata, että kaikissa instrumenteissa olisi opetusta. Ilmoitamme sähköpostitse jos hakemaasi instrumenttiin ei ole paikkoja.