HAKEMINEN

HAKEMINEN

Varhaisiän musiikinopetukseen (muskarit) ja instrumenttiopetukseen voit hakea ympäri vuoden. Vapaana olevat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Hakeminen tapahtuu tämän sivun sähköisellä lomakkeella. Muskareiden vapaita paikkoja kannattaa kysyä syyskuun ja tammikuun jälkeen opettajalta puhelimitse tai sähköpostilla.

Laulu ja soitto:

Saatuamme hakemuksen teihin tullaan ottamaan yhteyttä. Kun opettajan kanssa on sovittu tunneista, käy maksamassa tuntisi verkkokaupassamme. Vie kuitti (myös sähköinen käy) opettajallesi ensimmäiselle tunnille.

Muskarit klo 16 jälkeen (Lutakko):

Hakemuksenne jälkeen opettaja tulee ottamaan teihin yhteyttä. Kun paikka on varmisettu, käy maksamassa lukukausimaksu verkkokaupassamme. Vie kuitti (myös sähköinen käy) opettajallesi ensimmäiselle tunnille. Maksu tulee olla suoritettu ennen muskarin alkamista. Kysy vapaita paikkoja syyskuun ja tammikuun jälkeen suoraan opettajalta. Yhteystiedot löytyy yhteystiedot sivulta.

Päiväkotimuskarit päiväkodin aikana (Tähtipäiväkodit):

Katso tarkemmin päiväkotimuskareista ja ilmoittautumisesta tästä: https://www.jyvaskylanmusiikkiopisto.fi/paivakotimuskari/

Hakulomakkeet:

Pianon soiton oppilaspaikat ovat täynnä 4.10.2021.