HAKEMINEN

HAKEMINEN

Muskareihin eli varhaisiän musiikinopetukseen ja laulun-/instrumenttiopetukseen voit hakea ympäri vuoden. Vapaana olevat paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Hakeminen tapahtuu tämän sivun sähköisellä lomakkeella. Muskareiden vapaita paikkoja kannattaa kysyä syyskuun ja tammikuun jälkeen opettajalta puhelimitse tai sähköpostilla.

Laulu ja soitto:

Saatuamme hakemuksen otamme teihin yhteyttä. Kun opettajan kanssa on tämän jälkeen sovittu tunneista, käy maksamassa tuntisi verkkokaupassamme. Vie kuitti (myös sähköinen käy) opettajallesi ensimmäiselle tunnille.

Muskarit klo 16 jälkeen (Lutakko):

Saatuamme hakemuksen muskariope ottaa teihin yhteyttä. Kun paikka on varmisettu, käy maksamassa lukukausimaksu verkkokaupassamme. Vie kuitti (myös sähköinen käy) opettajallesi ensimmäiselle tunnille. Maksu tulee olla suoritettu ennen muskarin alkamista. Kysy vapaita paikkoja syyskuun ja tammikuun jälkeen suoraan opettajalta. Yhteystiedot löytyy yhteystiedot sivulta.

Päiväkotimuskarit päiväkodin aikana (Tähtipäiväkodit):

Katso tarkemmin päiväkotimuskareista ja ilmoittautumisesta tästä: https://www.jyvaskylanmusiikkiopisto.fi/paivakotimuskari/

Hakulomakkeet:

Tallustavat taaperot ja Iloiset ipanat muskariryhmät ovat täynnä.