TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSEHDOT

Rekisteröityessään palveluun käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot ja sitoutuu toimimaan niiden mukaisesti.
Palveluntarjoajalla on oikeus tehdä muutoksia ja lisäyksiä näihin käyttöehtoihin ilman erillistä ilmoitusta.

ETÄMUSKARIT

 • Etämusakrivideot ovat nähtävillä asiakkaan tilillä Jyväskylän Musiikkiopiston sivuilla 5kk ostohetkestä lähtien.

OPPILAAN OIKEUDET JA VELVOLLISUUDET

 • Oppilaan tai hänen huoltajansa antamien tunnistetietojen tulee olla ajan tasalla ja totuudenmukaisia.
 • Oppilas on ilmoittautunut musiikkiopistoon ja sopinut tunneista opettajan kanssa ennen maksua. Muskareissa opettajan viesti ryhmään pääsemisestä riittää. Tähtipäiväkodeissa päiväkotiryhmien ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla muskarimaksu.
 • Instrumentti/soiton opetuksessa sekä iltamuskareissa kuitti (myös sähköinen käy) maksetuista tunneista tulee näyttää viimeistään toisella tunnilla, jotta tunneilla käynti voi jatkua. Hinnat on näkyvillä Jyväskylän musiikkiopiston kotisivuilla kohdassa hinnasto.
 • Ostetut tunnit ovat voimassa ostopäivästä kahden lukukauden (lukukausi=syksy tai kevät) ajan. Erityistapauksissa Jyväskylän musiikkiopistolla on mahdollisuus jatkaa tuntien voimassaolo-aikaa.
 • Jyväskylän musiikkiopisto ry antaa opetusta vain sen yhdistyksen jäsenille. Ostaessasi palveluita Jyväskylän musiikkiopistolta sinusta tulee automaattisesti yhdistyksen jäsen. Jäsenyys ei velvoita mihinkään. Vuosittainen jäsenmaksu sisältyy hintoihin. Kannatusjäsenelle jäsenmaksu on  15€/vuosi.
 • Tuntien peruminen: Sairastapauksessa aiemmin sovittu soitto/laulutunti on peruttava opettajalle samana päivänä kello 10.00 mennessä. Mikäli tuntia ei ole peruttu edellä mainittuun aikarajaan mennessä, tunti katsotaan pidetyksi.
 • Alaikäisellä oppilaalla tulee olla huoltajansa lupa palvelun maksamiseen.

 

LASKUTUS, VIIVÄSTYSKORKO JA PERIMISKULUT

 • Kaikkien Jyväskylän musiikkiopisto ry:n tuntien maksaminen tehdään musiikkiopiston omassa verkkokaupassa.
 • Mikäli erityisestä syystä sinulle on lähetetty tunneista erillinen lasku, sen lähettämiskulut ovat 5 euroa. Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, on Jyväskylän musiikkiopisto ry:llä oikeus maksumuistutuksessa laskuttaa lisäksi eräpäivän jälkeiseltä ajalta viivästyskorkoa ja perimiskulut. Viivästyskorko on korkeintaan korkolain mukainen Suomen Pankin vahvistama korko. Perimiskulujen suuruus on 5 euroa/huomautuslasku.
 • Mikäli laskua ei makseta maksumuistutuksesta huolimatta, on Jyväskylän musiikkiopistolla oikeus siirtää lasku perintätoimistolle perintälain mukaisia jatkotoimia varten.
 • Musiikkiopistolla on rajallinen määrä oppilaspaikkoja. Siitä syystä tuntien maksuja ei palauteta kuin erityistapauksissa.

 

TIETOSUOJA

 • EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on jäsenyys yhdistyksessä Jyväskylän musiikkiopisto. Henkilötietoja käytetään yhdistyksen toiminnan suunnitteluun ja tiedottamiseen.
 • Palveluun luovutetut tiedot käsitellään Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Rekisterin tietoja voidaan luovuttaa kolmansille osapuolille vain Jyväskylän musiikkiopiston palkkoihin, maksuihin ja maksujen palautuksiin liittyvissä toimissa sekä lain sitä edellyttäessä. Tietoja ei luovuteta ulkopuoliseen markkinointiin. Oppilaitoksen opettaja käsittelee vain niiden oppilaiden tietoja jotka liittyvät oleellisesti opettajan silloiseen opetustehtävään. Opettajien käytössä ei ole oppilaiden tai vanhempien tarkkoja henkilö- tai osoitetietoja.
 • Mikäli Jyväskylän musiikkiopisto ry:n jäsen tai alaikäisen huoltaja ei anna Jyväskylän musiikkiopisto ry:lle lupaa tietojen säilyttämiseen, käsittelyyn ja luovuttamiseen tässä kuvatun mukaisesti, hän ei voi olla yhdistyksen jäsen.
 • Oppilaitos on velvollinen säilyttämään oppilasrekisterin opiskelutiedot sekä oppilaan ja vanhemman henkilötiedot pysyvästi. Fyysisten dokumenttien ja kopioiden säilytysaikoihin sovelletaan arkistointilakia. Tietoja voidaan poistaa rekisteröidyn pyynnöstä. Säilytysaika mahdollistaa opintojen tilapäisen keskeytymisen ja uudelleen aloittamisen ilman, että oppilastietohistoria häviää. Säilytysaika mahdollistaa myös oppilaan osallistumistodistuksen kirjoittamisen opintojen päättymisen jälkeen. Samat periaatteet koskevat henkilökunnan tietoja.
 • Rekisteritietojen poisto suoritetaan pyytämällä sitä sähköpostitse kanslia@jyvaskylanmusiikkiopisto.fi -osoitteesta.

 

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä