Toiminta koronaepidemian aikana

Toiminta jatkuu normaalisti. Opetusjärjestelyissä otetaan huomioon tartuntatautitilanteen jatkuminen ja viranomaisten ohjeet.

Soitto- ja laulutunnit

– Soitto/laulutunnille tullaan vain täysin terveenä. Pienessäkään nuhassa, köhässä tai yskässä ei saa tulla lähitunnille. Tunti voidaan kuitenkin korvata etätunnilla, jos se sopii sekä opettajalle että oppilaalle.
– Riskiryhmäläisten on mahdollista halutessaan jatkaa soittotunteja etätunteina.
– Ennen soitto/laulutuntia pestään kädet tai käytetään käsidesiä.
– Pidetään väh. 1-2 m väli tunnilla jos mahdollista.
– Suositellaan omien soittimien kuljettamista soittotunneille. Suositellaan myös pianon koskettimien pyyhkiminen desifioivalla aineella oppilaiden välissä.
– Kasvomaskien käytössä seurataan yleisiä ohjeistuksia. Jos sekä opettaja, että oppilas on rokotettu, voidaan yhdessä sopia maskien käytöstä.
– Matineoista tiedotetaan myöhemmin.

Muskarit

– Muskaritunnille tullaan vain täysin terveenä. Pienessäkään nuhassa, köhässä tai yskässä ei saa tulla muskariin. Päiväkotimuskareissa noudatetaan päiväkodin suosituksia.
– Ennen muskarituntia pestään kädet tai käytetään käsidesiä.
– Pidetään väh. 1-2 m väli tunnilla jos mahdollista.
– Soittimet pyyhitään desinfioivalla aineella jokaisen kerran jälkeen.
– Mikäli yleiseen tilanteeseen tulee sellainen muutos, että lähiopetusta ei voida pitää, tarjoamme tilalle etämuskareita. Etämuskarit ovat nauhoitteita, joita voi katsoa useaan kertaan ja silloin kun itselle sopii. Tähän mennessä etämuskareita ei ole tarvinnut pitää.