YHDISTYS

YHDISTYS

 

Jyväskylän musiikkiopistoyhdistys ry:n jäseneksi voi liittyä maksamalla jäsenmaksun 15€ /lukuvuosi yhdistyksen tilille (K-S Osuuspankki 529081-241851). Jäseneksi voivat liittyä kaikki, jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen. Alle 15-vuotiaat ovat nuorisojäseniä, joilla ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa ja joita ei voida valita kokousvirkailijoiksi eikä yhdistyksen hallitukseen. 

Jäsenet saavat lukukausimaksusta alennuksen ja pääsevät konsertteihimme sekä muihin maksullisiin tapahtumiin jäsenhintaan.

Jäseneksi liittymällä tuet yhdistyksen toimintaa ja Jyväskylän musiikkikasvatusta ilman velvoitteita. Halutessaan oppilaiden vanhemmat tai yhteisöt voivat liittyä yhdistykseen kannatusjäseniksi haluamallaan summalla tai tukea muuten yhdistyksen toimintaa. Toiminnalla pyritään turvaamaan tasokkaan instrumenttiopetuksen ja varhaisiän musiikinopetuksen tarjonta. Tarkoituksena on myös vahvistaa yhteistyötä muiden taiteenalojen kanssa. 

Jyväskylän musiikkiopistoyhdistys ry ei tavoittele taloudellista voittoa (PRH Yhdistyslaki), vaan kaikki tuotto menee toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

Comments are closed.